Referenties

Super tevreden!
We zijn super tevreden van het totale pakket! De kennismaking was heel geruststellend en veel belovend! En dat mocht ook want we zijn heel erg tevreden! De hele dag is zo mooi in beeld gebracht! Een leuke samenwerking de hele dag, een super vlotte service en een prachtig resultaat! Nogmaals een dikke dankjewel! Ik zou u iedereen aanraden!
Wim & Willeke

 

Aanrader!
Prachtige man, met het hart op de juiste plaats. Zeer professioneel en aandacht voor alle details. Een echte aanrader voor allen die een prachtige reportage wensen, met gevoel voor iedereen. Dank u wel Bjorn voor alles en veel succes. U hebt ons een prachtige dag bezorgt en natuurlijk prachtige foto’s. Een echte aanrader voor iedereen.
Nele Vermander

 

Dikke dankjewel voor alles!
Nogmaals super bedankt om de mooiste dag van ons leven op beeld te zetten! Je bent een natuurtalent waar je trots op mag zijn! Je stelde ons gerust wanneer nodig en gaf ons, onze vrienden en familie prachtige beelden om onze dag keer op keer te herbeleven! Na 3 weken al onze trouwfoto’s ontvangen, ik denk dat er dit weinig kunnen zeggen! Dankjewel voor alles!
Xavier & Kelsy

 

Heel goede ideeën.
Bjorn heeft alles perfect naar onze wens vastgelegd!
Tijdens een huisbezoekje van de altijd sympathieke Bjorn, konden we uitleggen wat we wilden en hoe wij onze dag zagen. Hier werd alles duidelijk van wat mogelijk was, de prijs, het fotoboek, de locatie, etc. Bjorn kwam zelf met heel goede ideeën, waarvan we onmiddelijk wisten dat hij ons begreep. Wij zijn heel blij met het resultaat en even zo blij dat we voor jou gekozen hebben Bjorn!
Bart & Lindsay

 

Een betere fotograaf vind je niet!
Een betere fotograaf vind je niet. Hij klikt op het juiste moment, een nonchalante lach, een tedere aanraking. Foto’s met emotie en sfeer. Daarnaast is hij rustig en kalm, wat heel geruststellend is voor jullie als koppel op een heel hectische en drukke dag. Je voelt je gewoon op je gemak, forceert niets.
Carmen & Louis

 

Topfotograaf!
Topfotograaf! Dankzij Bjorn hebben we een mooie herinnering aan onze trouwdag in de vorm van een prachtig album. Hij heeft de mooiste momenten goed kunnen vastleggen, met veel oog voor details. We hebben ook goed gebruik kunnen maken van zijn ervaring, waarbij hij ons geholpen heeft bij het plannen van onze dag. Na slechts vier weken, waren onze foto’s al klaar. Indien iemand op zoek is naar een professionele, toffe fotograaf met een uitstekende service raden wij zeker Bjorn aan. Bij volgende gelegenheden weten wij alvast wie te kiezen…
Kurt & Linda

De Man voor uw fotoshoot!
Bjorn is ‘De Man’ voor uw fotoshoot ! We hebben ons nog nooit zo op ons gemak gevoeld, hij weet echt wat hij doet. Een prachtige herinnering houden we dankzij jou over aan onze mooie dag !

Bjorn, we zien dat je dit met veel liefde en passie uitvoert waardoor je ook iedereen die voor je lens komt doet lachen. De tijd die je erin steekt om alle foto’s tot een goed resultaat te brengen, gewoon geweldig !
Prijs kwaliteit is top ! Doe zo voort !
Lynn & Pascal