Over mij

Bjorn Van Ryckeghem is een West-Vlaamse portret- en reportagefotograaf.

Zijn foto’s zijn herinneringen aan fantastische ervaringen, evenementen maar ook momenten van geduld. Het is ondertussen een natuurlijke drang geworden van hem zich te omgeven in de mooiste maar soms meest begeerde omgeving op deze aardbol.

Voor hem is fotografie dus niet zomaar een hobby maar veeleer een passie waarvan het steeds opnieuw spelen met licht, compositie en vele andere facetten deel uitmaken om zo weer tot een mooi totaalbeeld te komen. Als fotograaf kan je de werkelijkheid naar je hand zetten, maar hij streeft ernaar om de uiterste realiteit te weerleggen in zijn fotoreportages.

Nog steeds is het fotograferen van grote evenementen één van zijn vele stokpaardjes. Zijn referenties reiken tot aan de leukste en meest spectaculaire belevenissen binnen het showbizz- en missmilieu. Ook betere kranten, tijdschriften en magazines weten hem te vinden.

Na het volgen van diverse workshops bij professionele fotografen, gespecialiseerde opleidingen en diverse fotoshoots, kan hij niet enkel op technisch vlak maar tevens ook qua uitstraling een nog betere fotokwaliteit garanderen.

Voor op- en/of aanmerkingen, is hij via zijn contactpagina steeds bereikbaar.